Recenze :'3

My mad fat diary ♥

10. července 2014 v 15:33 | Sabí:3

My mad fat diary.

takze dneska sem tu s totálně dokonalým seriálem. začla sem se dívat na něj včera, má 2 série.. a už sem zhlédla první sérii a ppár dílů z 2. totálně mě to chytlo. och jak já miluju Finna,atd.. awwwwwwww , jsou neskutečně boži. jsem strašně ráda,že sem se na to začala čumět, je to něco co mě chytilo totálně a mrzí mě,že je to tak krátké.:(

Teď a tady (2012)

7. července 2014 v 10:30 | Sabí:3

Teď a tady (2012)

takze. tenhle film sem viděla někdy.. před.. pár měsícema , kdy jsem ještě neblogovala. jinak bych na tohle musela udělat určitě hned recenzi. protože je to něco ... nepopsatelného. víc v celém článku:3

the walking dead ^^ O:)))

29. června 2014 v 0:51 | Sabí:3

The Walking dead. ♥

TWD
rozhodla sem se ,že prostě na můj nejoblíbenější (společně s pll) seriál musím udělat tuhle recenzi. protože to, jak tenhle seriál žeru.. to ani nejde napsat slovy^^ . jsem na něm závislá. za den jsem shlédla 1 sérii a půlku 2 série. teď sem se nějak zastavila,ale už se na to zase chci začít dívat:3 .a očem to vlastně je?:')))

The lying game ♥

13. dubna 2013 v 10:59 | Sabí:3

Ano, ano, nová závislost vážení .

takže, jak jistě víte, pretty little liars - zkončilo, jakoby 3 řada, a čtvrtá řada začne hrát až v červnu,a musela jsem si najít nějaký jiný seriál. A tak jsem šáhla po tom, co mi ho všichni doporučovali ,a je taky z toho programu jako pll.
ano, ano, je to lying game ♥ :) jsem sice teprve u 4 dílu , ale tenhle seriál je naprosto dokonalej ,a stal se mojí závislosti, ano , ano . všem, kterým se líbilo pll doporučuji,ale doporučuji i těm , co nemaj žádné zkušenosti s pll, je to opravdu dobrý seriál :3 ♥ !!! prostě totálně luxuuusníí :-D

Sirotčinec (2007)

9. března 2013 v 22:34 | Sabí:3

Sirotčinec (2007)

Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller
Španělsko / Mexiko, 2007, 101 min
takžeeee, tady máte tu slibovanou recenzi na tento hororek:D:*

So undercover 2012

4. března 2013 v 17:19 | Sabí:3

So undercover (2012)

Akční / Komedie
USA, 2012, 94 min
Hahahahha, takže tento film jsem viděla celkem dávno . Ale ještě jsem vám tu nedala recenzi, tak tady ji máte:3

Méďa ted (2012)

9. února 2013 v 14:33 | Sabí:3

Méďa Ted (2012)

Komedie / Fantasy

USA, 2012, 106 min

hahahaha takže na všechno doporučování jsem měla tu čest to shlédnout, díky kamarádovi, který to přinesl na flešce, a viděli jsme to v klubu - jak jste jistě četli v minulém článku. tak tady máte mou recenzi.

Hry do mobilu s androidem :3 *

14. ledna 2013 v 19:14 | Sabí:3

Takže, jaksi mě napadlo ..

že vám tu dám nějaké doporučení na hry, co já hraju na svém mobilu , mám jich přes 9565689889 ale já vám tu napíšu jen ty moje nejoblíbenější,a co se mi fakt moc líbí :'):* tak doufám, že se vám tenhle článek bude líbit, a třeba pro vás bude i užitečný,a třeba si nějakou hru i stáhnete . taakkkk start'
Tumblr_mgkomnpay71s3n8ffo1_500_large

Válka světů (2005)

12. ledna 2013 v 15:19 | Sabí:3

Válka světů. (2005)

Sci-Fi / Drama / Thriller / Dobrodružný
Tákže, tento film mi doporučila Terezka, a tak jsem si ho s radostí stáhla, a mrkla se na něho . a můj názor?

Samsung galaxy mini 2 .

6. ledna 2013 v 20:19 | Sabí:3

Samsung galaxy mini 2 :333

jjjj, není to moje ruka - je to z netu fotka, ale je to ten můjjj mobilek. Chtěla jsem vám tu udělat na něho prostě takovou recenzi jako by na můj mobilek, kterej jsem dostala na Vánoce. V tomhle článku vám řeknu jestli jsem s tímhle mobilem spokojená, jak fotí, kolik se vám tam vleze her, jestli se jde připojit k internetu , atd . Doufám, že to pro někoho bude užitečné, TŘEBA někdo z vás si chce pořídit takovýhle mobil .
 
 

Reklama